icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij J-Next

De voordelen van de midlance-constructie

J-next

Kennis delen, met elkaar sparren, ontwikkeltrajecten volgen. Veel freelancers missen de mogelijkheid om hun passie voor hun vakgebied te delen met anderen. Als midlancer geniet je van de voordelen van het werken in een teamverband. Daarnaast ben je als midlancer de baas over jouw ontwikkeling. Je hebt zeggenschap over projecten, maar ook over tarieven, vakantiedagen en maximale reistijd. Je bepaalt zelf hoe jouw balans eruitziet.

Baali
Siomara van Straalen /
Business manager

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test!

Elke maand een vast salaris op je rekening

Als freelancer ben je nooit zeker van je inkomsten. Je bent afhankelijk van het betaalgedrag van je opdrachtgever en je kunt niet uitgaan van een regelmatig inkomen. Als je pech hebt moet je maanden wachten op de betaling van je nota’s. Ook moet je de uitstaande nota’s goed bewaken.  

Zeker inkomen 
Als midlancer ben je in vaste dienst en krijg je elke maand op een vast moment je salaris uitbetaald. Ook als je niet zeker weet hoeveel uren je die maand gaat maken ontvang je toch een salaris en krijg je een eventueel overschot ook keurig uitbetaald.  

Jij krijgt 70% van ons tarief 
Je salaris is veel hoger dan een marktconform salaris elders in vaste dienst. Je ontvangt 70% van wat wij de opdrachtgever factureren.  

 

Alle voordelen van midlancen

J-Next / pdf - 129.51 KB

Vakantie wanneer jij wilt

Als midlancer bepaal je zelf hoeveel dagen je vrij neemt per jaar. We zijn niet gebonden aan een minimum of een maximum. De één wil graag sparen voor een mooie auto en werkt lekker maximaal door. De ander wil graag met het gezin een reis maken door Azië en gaat er twee maanden tussenuit. Ofwel, maximale vrijheid gegarandeerd. 

Vrijheid

Geen gedoe met uren en betalingen

Je wilt je als expert graag bezighouden met je vak. Het werk dat je leuk vindt en waar je goed in bent. De administratieve rompslomp kan je gestolen worden. Als freelancer moet je zorgen voor een sluitende administratie, bewaking van je uitstaande nota’s en een correcte belastingaangifte.   

Geen omkijken naar 
Voor midlancers neemt onze backoffice deze verantwoordelijkheid volledig bij je weg.  Wij zorgen voor een correcte afhandeling van salarissen en wettelijke premies. Je hebt nergens omkijken naar en je krijgt elke maand waar je recht op hebt. 

Meer informatie over midlancen
Interview

"Ik heb veel meer inspraak en fijne collega’s op senior-niveau"

Brett Rijnders is Java Software Engineer en werkt sinds juli 2016 als midlancer via J-Next. Hij werkte voorheen via een detacheerder bij Defensie, en dankzij een overgangsregeling zit hij hier nu nog steeds: “Ik had het erg naar mijn zin bij Defensie en was dan ook blij dat ik hier via J-Next kon blijven werken. Daarnaast is het fijn dat ik niet steeds op een andere interim opdracht gezet word en dat ik goed contact heb met collega’s en mijn Business Manager.”

Lees het interview
kr2

Ben je op zoek naar een Futureproof Software Engineer? Neem contact op met J-Next!

Neem contact op met Kay van Raak