icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij J-Next
Nieuws 30/01/2020

Onze nieuwe Engineer Nick: "Automate everything!"

Sultan

Maak kennis met Nick Jole, onze nieuwe collega van J-Next.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Nick Jole en ik woon in Amersfoort-Vathorst. Ik heb in Eindhoven de HBO-Opleiding Software Engineering afgerond en sinds 2013 werk ik als Software Engineer.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Ik ben iemand die al van kleins af aan met computers werkt. Voor mij begon het met gamen op de commodore 64. En in de jaren erna voegde ik meerdere kapotte computers samen om ze weer werkend te maken. Daarna ben ik altijd wel in de techniek blijven hangen en vond ik het altijd leuk om mappen van games aan te passen. Na mijn opleiding heb ik dus van mijn hobby mijn werk gemaakt en ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.

Waarom heb je gekozen voor J-Next?
De gesprekken voelden vertrouwd, mijn gesprekspartner gaf mij rust en een prettig gevoel. Voor mij persoonlijk was het een keuze wat voor type werk ik ging doen en die keuze is gevallen op wat J-Next mij kan bieden.

Wat is jouw motto?
Ik ben een minimalist en een gemakspersoon die helemaal niet houdt van repetitief werk. Daarom is mijn motto: “Automate everything!”

Waar kijk je het meeste naar uit?
Naar de uitdagingen die te wachten staan bij de grotere bedrijven. En de oplossingen die we er dan implementeren. 

Overzicht nieuws
Nick
Nick Jole /
Sr Java Developer
kr2

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze Java-developers? Neem contact op!

Neem contact op met Kay van Raak