icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij J-Next
Nieuws 31/08/2021

Sultans of Java vanaf nu J-Next

nieuws

Vanaf 1 september gaat Sultans of Java door het leven als J-Next. Kay van Raak, sinds 1 januari Business Manager van het bedrijf, vertelt waarom zijn bedrijf deze nieuwe weg inslaat.

“Toen ik in januari aan boord stapte bij Sultans of Java, besefte ik mij dat deze naam niet goed aansloot bij de koers die ik voor ogen had. Daarom zijn we -met het hele team- gaan brainstormen over een nieuwe naam en propositie van ons bedrijf.”

Het uitgangspunt was een nieuwe merknaam die Java development 2.0 uitstraalt
Kay / J-Next

“Uiteindelijk viel onze keuze op de naam J-Next. De J staat voor Java of javascript – de programmeertaal die wat ons betreft een belangrijke basis blijft- maar we willen onze blik verbreden. Daarom ook de toevoeging Next. In de toekomst worden fullstack, back en front end, maar ook programmeertalen belangrijk. Met J-Next zijn we flexibel om in te blijven spelen op de vragen uit de markt. Je kunt hierbij denken aan vragen zoals: hoe verbreed Javastack zich? Welke smaken zijn er nog meer, binnen het open source domein en hoe zwaar komt de focus te liggen op Devops en Cloud?”

“De afgelopen maanden zien we in ons team ook Kotlin, Golang en andere technieken die we in de toekomst meer tegen gaan komen. Ik merk veel enthousiasme uit de groep, omdat zij graag bezig zijn met de next step in hun vakgebied. Een van de kenmerken van onze collega’s is dat zij graag vooruit willen en willen meebewegen met wat de markt van hen vraagt.”

“Ook willen zij graag verder groeien en van elkaar leren. Je ziet nu al dat mensen die een front end achtergrond hebben de back enders kunnen meenemen in hun wereld. We hebben een eigen project, waarbij er ruimte is om hiermee te experimenteren. Ook hebben we een Kotlin expert in de groep.”

“Waarom het zo leuk is om als Developer aan te sluiten bij J-Next? Ten eerste maken we onderdeel uit van The Human Network, wat de grondlegger is van het midlance-model. Deze unieke manier van werken biedt vrijheid, een hoge beloning en je maakt onderdeel uit van een kundig team.”

“In een gunstige markt voor Java Developer bieden we meerdere opties aan interim opdrachten waar de expert voor kan kiezen. Ook nemen we hem of haar mee in het tarief-onderdeel. We adviseren mee op de lange termijn, omdat de stip op de horizon van de Developer centraal staat. Wil iemand zich bijvoorbeeld ontwikkelen tot Full Stack Developer in een Cloud-omgeving, dan zullen we niet adviseren om te gaan werken op een back end rol. Bij ons staat de expert op de eerste plaats. Daarnaast zijn we ook een community, waar kennis delen en samen gezellige dingen ondernemen belangrijk is.”

Bij J-Next maak je onderdeel uit van een dynamische club experts
Kay / J-Next

“Dit gezellige en kundige team is op zoek naar nieuwe collega’s, Full stack Developers, Senior Front End Developers en Back end Developers. Mensen die het leuk vinden om hun blik te verruimen en aan diverse interim opdrachten te werken.”

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze vacatures of neem contact op met Business Manager Kay van Raak, via kay.v.raak@j-next.nl

Overzicht nieuws
kr2
Kay van Raak /
Business Manager

Ben je op zoek naar een Futureproof Software Engineer? Neem contact op met J-Next!