icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij J-Next

Gedreven experts verdienen vrijheid en een bijzondere beloning

What will be your next step
Sluit video

Onze Software Engineers zijn een bijzonder soort experts. Op Java of Javascript gebied zijn ze onverslaanbaar, maar ze willen meer. Ze zijn nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen. Ze kiezen voor ons bedrijf omdat ze de vrijheid en de beloning krijgen die past bij hun gedrevenheid. Wij faciliteren voor hen de weg naar de stip aan de horizon.

kr2
Kay van Raak /
Business Manager

Bekijk onze vacatures

Senior Java Developer

 • Standplaats: Landelijk
 • Aantal uren: 32 - 40 uur
 • Salaris: € 8.000 - € 10.000
 • Niveau: HBO / WO
 • Dienstverband: Fulltime
info & solliciteren

Medior Java Developer bij J-Next

 • Standplaats: Landelijk
 • Aantal uren: 40 uur
 • Salaris: € 5.000 - € 6.500
 • Niveau: hbo
 • Dienstverband: onbepaalde tijd
info & solliciteren

Senior Front-end Developer

 • Standplaats: Landelijk
 • Aantal uren: 32-40
 • Salaris: € 6.000 - € 9.500
 • Niveau: HBO
 • Dienstverband: Fulltime
info & solliciteren

Open sollicitatie

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Stuur een open sollicitatie naar k.van.raak@j-next.nl of bel naar 06 - 201 84 336

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test!

Extra stap zetten om innovaties bij te benen

Onze experts zijn naast hun dagelijkse werk voortdurend bezig zichzelf te scholen en te trainen in nieuwe technologieën. Dat komt voort uit hun passie voor het developers-vak. Ze weten wat er technologisch gaande is en wat de mogelijkheden zijn. Daardoor kunnen ze ook out of the box meedenken. Ze zijn creatief en hebben visie.

People working

Persoonlijke klik

Onze mensen werken voor zowel de grootste als de kleinere organisaties in het hele land. Van industrie tot overheid. Per opdracht bekijken onze experts zelf wie daar het beste bij past. De bancaire wereld is anders dan de procesindustrie. We vinden ook de persoonlijke klik tussen de opdrachtgever en onze professional erg belangrijk. 

Meer dan alleen techneut

We selecteren onze specialisten ook op communicatieve vaardigheden. Ze moeten vooral meer zijn dan alleen techneut. Onze opdrachtgevers willen mondige developers. We zoeken T-Shaped Developers die kunnen luisteren en vragen durven stellen. Developers die ook vanuit een helikopterview kunnen meedenken over de oplossingen die we kiezen. 

Scholing en training

Ook is er volop ruimte voor training en opleiding, zoals de scrum-opleiding voor Scrum Master en Product Owner, Azure of AWS en andere technische opleidingen waar je als software Egnineer zelf kan kiezen. Jij bepaald het helemaal zelf!

Presentation

Veel contact met elkaar

Vaak zijn we aan het werk op locatie bij de opdrachtgevers. Toch houden we volop contact met elkaar. Heb je een vraag, dan gooi je het in de groep en heb je binnen no time antwoord. Ook organiseren we kennissessies, waarin verschillende actuele thema's aan bod komen.

Gezellige club

Vier keer per jaar hebben we een kwartaalmeeting waarbij we iets leuks doen. Zoals gezellige informele diners, eventueel gecombineerd met een activiteit. 

Ik ben hartstikke tevreden met mijn functie en vind het heerlijk dat ik mij continu mag bezighouden met technische innovaties.
Collega / J-Next
Interview

"Ik heb veel meer inspraak en fijne collega’s op senior-niveau"

Brett Rijnders is Java Software Engineer en werkt sinds juli 2016 als midlancer via J-Next. Hij werkte voorheen via een detacheerder bij Defensie, en dankzij een overgangsregeling zit hij hier nu nog steeds: “Ik had het erg naar mijn zin bij Defensie en was dan ook blij dat ik hier via J-Next kon blijven werken. Daarnaast is het fijn dat ik niet steeds op een andere opdracht gezet word en dat ik goed contact heb met collega’s en mijn Business Manager.”

Lees het interview
kr2

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze Software Engineers? Neem contact op!

Neem contact op met Kay van Raak