icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij J-Next
Vacature

Senior Java Developer

Ben jij een bevlogen Java Developer met een duidelijke visie, behoefte aan meer vrijheid en sterke focus op de toekomst? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

Elk mens is anders en heeft bepaalde skills en eigenschappen. Bij ons kun je jezelf zijn en krijg je opdrachten waarin jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. Daarmee maken we een mooi bruggetje naar de vier pijlers van ons bedrijf: Samen, Vrijheid, Beloning en Futureproof!

 • Standplaats: Utrecht
 • Aantal uren: 32 - 40 uur
 • Salaris: € 8.000 - € 10.000
 • Niveau: HBO / WO
 • Dienstverband: Fulltime
 • Vakgebied: ICT
 • Reageren voor: 27-12-2021
 • Vacaturenummer: 987653
 • Plaatsingsdatum: 27-11-2021

Samen

Binnen onze club ben je een individu met jouw eigen wensen, normen en waarden. Daar geven wij graag de ruimte voor. Zo kunnen we van elkaar leren en hebben we een omgeving waarin je jezelf kunt zijn, je veilig kunt voelen, elkaar kunt helpen, met elkaar kunt discussiëren en innoveren. Wij zijn een platte organisatie waar mensen naast elkaar staan en waar geen manager boven je staat. Sterker nog, we kennen geen managementlagen. We hebben één laag: wij samen!

Vrijheid

We leven niet meer in een tijd waarin mensen zich laten sturen. Wij IT’ers hebben altijd al een gezonde dosis eigenwijsheid gehad en dat moet ook! We willen onze eigen keuzes maken, ons eigen pad kiezen. Bij ons kies je dan ook zelf aan welk project je wil werken. Opdrachtgever, inhoud van de opdracht, reisafstand, tarief, balans tussen werk en vrije tijd: jij beslist. Uiteraard met het oog op de toekomst, zodat we je op langer termijn kunnen blijven helpen met gave en uitdagende opdrachten.

Beloning

Wij werken al sinds jaar en dag (1999) volgens het midlance-model. Hierdoor verdien je bij ons een uitmuntend salaris, wat in de meeste gevallen neerkomt op je huidige bruto salaris maar dan netto op je rekening! Verdienen als een freelancer/ZZP’er, maar dan zonder al het extra werk op het gebied van verkoop/sales, belastingen, contracten, administratie, betalingsrisico’s, verzekeringen, geen inkomen bij geen opdracht en nog veel meer voordelen. 

In 2019 vierden wij het 20-jarig jubileum van 3 van onze medewerkers. Daarnaast hebben we nog 2 jubilarissen die inmiddels 12,5 jaar bij ons in dienst zijn. Dat is zeker in de IT-wereld iets wat bijna niet voorkomt. Dit hebben wij uiteraard op een leuke manier gevierd, maar het zegt ook wat over onze organisatie.

We doen samen dus iets wat ervoor zorgt dat mensen het zo lang naar hun zin hebben. Daar zijn we blij om en trots op. Hopelijk mogen we met jou ook toewerken naar een jubileum bij Sultans of Java!

Futureproof

What’s your next step? Dat is de vraag waar wij ons graag op richten. Jij schetst de stip aan de horizon en wij zullen er alles aan doen om een goede reis te verzorgen. Ook nemen we je mee in de ontwikkelingen van de markt, zodat je als Software Engineer altijd futureproof bent binnen de Opensource Software Development wereld.

Haak jij ook aan?

Wij zijn continu op zoek naar Java Developers in zowel back-end als full stack omgevingen. We kijken daarbij niet puur en alleen naar het aantal jaren werkervaring. Laat je daar dus niet door uit het veld slaan. Wel zoeken we mensen die een aantal jaren ervaring hebben opgedaan in een professionele ontwikkelomgeving.

We vragen niet naar specifieke skills, zoals bijvoorbeeld Spring, Maven, JavaEE. Wij zoeken passende opdrachten vanuit jouw ervaring en groeiwens. We kijken dus meer naar jouw skillset en zoeken een opdracht die daarbij past.

Waar kom je te werken?

Dat kan dus overal zijn. We hebben sinds 1995 een brede groep opdrachtgevers mogen verzamelen, maar beperken ons daar niet toe. Alle organisaties die gebruik maken van Java liggen binnen handbereik. Zoek jij een technisch uitdagende rol in een industriële omgeving, juist meer een DevOps achtige omgeving in de financiële sector, kleine omgeving of juist liever een grote organisatie? Het kan allemaal!

Mogen we jou als nieuwe collega aan ons team toevoegen om ook voor jou een leuke opdracht te vinden?

Direct Solliciteren
 • Standplaats: Utrecht
 • Aantal uren: 32 - 40 uur
 • Salaris: € 8.000 - € 10.000
 • Niveau: HBO / WO
 • Dienstverband: Fulltime
 • Vakgebied: ICT
 • Reageren voor: 27-12-2021
 • Vacaturenummer: 987653
 • Plaatsingsdatum: 27-11-2021

Meer weten over deze vacature?